De diensten van ons voegbedrijf uit Breda

Voor o.a. knipwerk op een historisch pand, of voegwerkrenovatie van een schoorsteen, geborsteld of doorgestreken, bent u bij Voegersbedrijf W.F. Jansen en Zn aan het juiste adres.  Hier leest u meer over onze werkzaamheden.
Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over onze werkwijze?  Neem contact met ons op!

Neem contact op

Voegwerk

Het voegen van het metselwerk heeft twee belangrijke functies.

Ten eerste heeft het voegwerk een grote invloed op de uitstraling (en dus ook de waarde) van uw pand. Als de gevel goed gevoegd is, ziet uw hele pand er meteen mooi verzorgd uit.

 

Ook is voegwerk essentieel om het metselwerk te beschermen tegen vocht.  Een goed gevoegde gevel, eventueel in combinatie met inpregneren, zorgt voor een sterke muur waar u jarenlang van kunt genieten.

 

Voegersbedrijf W.F. Jansen en Zn is beschikbaar voor alle soorten voegwerk in regio Breda, zoals strakke platvolvoegen of stijlvolle schaduwvoegen voor een schoorsteen of gevelrenovatie. Maar we beschikken ook over de expertise om de traditionele knip- en snijvoegen van monumentale panden te restaureren. 

Gevelreiniging

Voeg- en metselwerk blijft langer mooi en in goede staat als de gevel goed onderhouden wordt. Door uw gevel te laten reinigen, helpt u schade door begroeiing, zure regen en vervuiling te voorkomen. Bovendien ziet een schone gevel er natuurlijk prachtig uit.
Voegersbedrijf W.F. Jansen en Zn kiest in samenspraak met u de juiste methode en middelen om uw gevel grondig te reinigen
zonder deze te beschadigen. 

Voegwerkrenovatie

Wij verzorgen voor u complete voegwerkrenovaties.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • het plaatsen van een steiger
  • het uithakken van de voegen
  • het reinigen van het metselwerk
  • het aanbrengen van het voegwerk
  • het impregneren van de muren
  • het repareren van uw metselwerk

Voor meer informatie kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen!

Vraag meer informatie aan
Bel Voegersbedrijf W F Jansen en Zn

Zoekt u een ervaren voegbedrijf? Voor al uw voegwerk in Breda kiest u Voegersbedrijf W.F. Jansen en Zn. Bel nu: 076 - 561 20 05.

Contact